Om

Henrik

Jeg er ualmindeligt klar over, at vi lever i en tidsalder, hvor de, der er bedst til at udtrykke sig på kortest muligt tekst eller benytter sig af de korteste ord, er de mennesker, der får mest succes – i hvert fald hvis man tænker på offentlig eksponering. Og hvem har tid? Hvem har tid? Derfor vil jeg prøve at fatte mig en korthed:

Mit navn er Henrik Kamstrup-Nielsen, født 1982, og hverken Tvilling eller Tyr af stjernetegn (eller begge dele – ugebladene er uenige). Er autodidakt, rastløs kreativ med masser af drømme og mareridt, hvilket giver sig udtryk i det skrevne ord. Jeg udgiver selv (indtil videre), jeg udgiver online (indtil videre), og mine skriblerier er billige. Ikke fordi kvalitet er en mangelvare, men som et personligt opgør mod priserne på e-bøger. Og hvorfor kun have to læsere, der har givet 150 kr. pr. bog, når man kan have 10 læsere, der hver har givet 30 kr.?

I er altid velkomne til at skrive til mig på min mail, via Goodreads, facebook eller twitter. Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes.

/Henrik, februar 2015.