Officielt i luften igen

Så er theories.dk officielt åbnet igen. Hvis du var læser af den gamle side, så vil du opdage at stort set alt, hvad der var på den side, nu er smidt ud og erstattet med et nyt og mere frisk look. Det nye formål med siden bliver at formidle nyheder om mine udgivelser samt andet, der kunne have interesse for jer, kære læsere. Bloggen, som før var en alt for stor del, vil i fremtiden genopstå i et helt nyt format og et helt andet sted, så theories.dk forbliver så ‘ren’ som muligt.

Du kan indenfor den nærmeste fremtid forvente at se et menupunkt mere, som kommer til at indeholde gratis noveller. Disse noveller er mit sideprojekt mellem de større udgivelser. Du kan forvente at se den første, kaldet Intermezzo, kort tid efter, Turneringen er udkommet.

Apropos Turneringen, så er den netop kommet tilbage med de sidste rettelser fra korrekturen, så fremtiden ser meget lys ud for netop den historie. Jeg holder jer opdaterede herinde, på facebook og på twitter. Og hvis du ikke allerede følger mig på de to medier, så tryk deres respektive links i toppen af siden her. Det vil betyde rigtig meget for mig at se jer derinde.

Hvis I har noget, I godt kunne tænke jer at vide, så skriv endelig til mig. Det kan I enten gøre på mail, facebook eller twitter. Du kan finde links til det hele under kontakt. Jeg glæder mig til at høre fra jer. Alle spørgsmål og alt feedback er meget velkommen.

/Henrik, 3. februar 2015