Forudbestil Turneringen

Den 8/11-2015 udkommer min næste e-Bog, Turneringen, og allerede nu kan du forudbestille den via Smashwords, hvor du kan hente den i lige det format, du måtte ønske dig. Senere vil du også kunne købe den via blandt andet iTunes, Kobo og Amazon.

Den koster $4.99, cirka kr. 34,- indtil årets udgang, derefter bliver prisen $5.99, cirka kr. 40,-. Fordelen ved at forudbestille bogen er, at du får den ligeså snart den er tilgængelig (det er din fordel). Min fordel er, at alle forudbestillinger tæller som førstedagssalg, hvilket derfor vil være med til at booste min placering på salgslisterne – alle vinder ved at forudbestille.

Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den.

/Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *